diumenge, 2 de març del 2008

El meu bloc premiat!!!!^^

El Bernat, el pixapí, ha elegit el meu nou bloc per donar-li un premi, diu així: “Pel seu compromís social, i perquè cada cop són menys les nostres diferències ideològiques hehehehe”.

Dir-li que m’ha fet molta il·lusió rebre aquest premi ni que només sigui una tonterieta d’internet.

Passo a nombrar les normes dels premis de blocs, que tothom que vulgui pot començar a repartir:
-Cal triar cinc blocs que en siguin mereixedors per la seva creativitat, disseny, material interessant i aportació a la comunitat blocaire, sense tenir en compte l'idioma.
-Cada premi atorgat ha de tenir el nom de l'autor/a i l'enllaç al seu bloc.
-Cada premiat ha d'exhibir el premi i col·locar el nom i enllaç al bloc de la persona que li ha atorgat.-Premiat i premiador han de fer saber l'origen d'aquest premi.
-Exhibir aquestes regles.

Sense posar un davant de l’altre, anomenaré els que considero els millors blocs, en principi son 5 però em saltaré les normes.

- Obviament, com no pot faltar, http://lacolladelganxet.blogspot.com/ perquè es un bloc que vaig començar jo amb molta empenta i va tirant endavant!
- A continuació, també, com no pot faltar, el Vernel, http://barbarojavernel.blogspot.com/ pq el seu bloc es interessant, i a més es un amic com els que pocs ni han!
- El bloc del folguera, també es un dels que es mereix un premi, http://folguereta.blogspot.com/ per estar vinculat tant amb la política i creure-hi tant..La sus de Fraga també te un gran bloc http://www.tronxocol.com/ , fa molt temps que m’hi vaig passant i es força entretingut!